Altijd bereikbaar en dichtbij

Wij geloven dat een eigen huis bijdraagt aan een gelukkig leven en aan een betere leefomgeving voor iedereen. Alles wat je moet weten over het kopen of bezitten van een eigen huis, willen wij daarom voor iedereen makkelijk toegankelijk maken. Dat doen wij online én persoonlijk. Wij zijn altijd bereikbaar en altijd dichtbij. Voor iedere klant regelen wij de beste hypotheek voor zijn of haar persoonlijke situatie. Verandert er iets in de persoonlijke situatie van de klant of zijn er wetswijzigingen die gevolgen hebben voor de hypotheek? Dan zijn wij er ook.

Zó goed wil je het hebben.

Afgelopen jaren hebben we meer dan 73.000 klanten geholpen met de financiering voor hun woning. We zijn gegroeid naar een bedrijf met meer dan 135 medewerkers en daar zijn we trots op!

Kernwaarden

Met onze kernwaarden geven wij richting aan onze manier van werken.

Woongeluk

Sympathiek

Duidelijk

Informatief

Toegankelijk

Initiatief

Werkgeluk

Menselijk

Daadkrachtig

Warm

NBG academy

Er is bij NBG veel oog voor nieuwe opleidingsinitiatieven in de markt. Zo hebben we met Hoffelijk de NBG academy opgezet en kan iedere collega deelnemen aan de leergang persoonlijk leiderschap in sales, gebaseerd op de filosofie ‘sales vanuit je hart’ van Richard van Kray.

Onze mijlpalen

NBG is opgericht door Bart Meijerink en Manfred Krikke.

NBG was de eerste organisatie in Nederland die de hypotheekadviseur ondersteunde met een afdeling financiële planning. Samen gaan we voor het beste hypotheekadvies.

Met de overname van dit internetbedrijf zijn we eigenaar geworden van de vergelijkingssite Hypotheek-Rentetarieven. Met ruim 2,5 miljoen bezoekers was is dit een impuls voor ons online bereik.

NBG krijgt het predicaat Beste Keurmerkkantoor Hypotheekmarkt.

FX.nl is de oudste financiële vergelijkingssite van Nederland. Je vergelijkt er eenvoudig de tarieven financiële producten, zodat jij de beste kunt kiezen. Vrij vergelijken noemen we dat.

NBG is onderdeel van de Veldsink Groep. Dit familiebedrijf is met haar deelnemingen inmiddels de grootste onafhankelijke financiële dienstverlener van Nederland.

Om een verdere groei van de adviescapaciteit te kunnen realiseren, introduceert NBG de formule voor aangesloten zelfstandig hypotheekadviseurs. Zo kunnen we het toenemende aantal online klantaanvragen ‘in eigen huis’ blijven opvolgen.

Wij zijn trots op onze hoge klantwaardering. Gemiddelde beoordeling: 9,7!

AANTAL COLLEGA’S+14060%40%Onderdeel vanFamiliebedrijfadvieskeuze9,7MEER DAN70.000HYPOTHEKENGEREALISEERD+ 2.000.000 Website Bezoekers Per jaar 26JAAR