Hypotheekbemiddelaar

Wil jij je (door) ontwikkelen tot hypotheekspecialist, ben jij een sterke sparringpartner voor onze hypotheekadviseurs en ben jij servicegericht? Dan is deze vacature een mooie stap in jouw carrière!

De functie

Als Hypotheekbemiddelaar ben je verantwoordelijk voor het zo snel en correct mogelijk krijgen van een finaal akkoord voor onze klant. Je bent zelfstandig eigenaar van de lopende dossiers en bewaakt de voortgang hiervan.

Het is van belang dat je snel kan schakelen tussen de verschillende dossiers en situaties, je stelt je daarin flexibel en servicegericht op. Samen met de hypotheekadviseurs werk je aan een succesvolle afronding van de dossiers. Het waarborgen van de kwaliteit en een flexibele houding zijn daarbij van groot belang.

Jouw team

Je komt te werken in een enthousiast team van meer dan 10 collega’s. Als team werken jullie samen met de financieel adviseurs. Iedere Hypotheekbemiddelaar is gekoppeld aan meerdere financieel adviseurs, maar je werkt als één team samen en zorgt zo voor de beste service voor de klant.

Nog niet heel lang geleden ben ik begonnen bij NBG als junior Hypotheekbemiddelaar. Ik leer erg veel van mijn collega’s die altijd voor me klaar staan. Je merkt echt dat we als één team samenwerken om onze klanten zo goed mogelijk te helpen.

Kathy BuijnstersJunior Hypotheekbemiddelaar bij NBG

Wat bieden wij jou

 • Werken bij een succesvolle adviesorganisatie die streeft naar verdere groei;
 • Goed carrièreperspectief;
 • Een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. pensioenregeling en collectieve kortingen op zorg- en schadeverzekering(en);
 • Flexibele werktijden en combinatie thuis/op kantoor (in Eindhoven) werken mogelijk;
 • Een online leeromgeving, de NBG Academy, om je vakkennis te verbeteren.

Wat heb jij in huis?

Jij bent servicegericht, accuraat en kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Jij wil altijd het beste resultaat voor je klant en voelt je verantwoordelijk om elk dossier positief af te ronden. Jij hebt een hoog aanpassingsvermogen en weet de juiste prioriteiten te stellen. Daarnaast ben je communicatief sterk en herken jij jezelf in het onderstaande:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent in staat om zelfstandig tot een oplossing te komen;
 • Je bent in het bezit van de Wft basis en bereid om de Wft’s Vermogen en Hypothecair krediet te behalen;
 • 32-40 uur per week beschikbaar.

Het hebben van werkervaring in een soortgelijke functie is niet noodzakelijk. Ben jij net afgestudeerd, of ben je misschien toe aan een carrièreswitch en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan staan wij voor je klaar om je het vak van Hypotheekbemiddelaar te leren!

Werken bij NBG is erg prettig. Je leert er enorm snel, aangezien er altijd wel een collega is die je vragen kan beantwoorden en die je vooruit helpt. Samen staan we sterk!

Chantal JoghiHypotheekbemiddelaar bij NBG

Laat van je horen!

Kom jij onze afdeling bemiddeling versterken? Laat van je horen!
Mail of WhatsApp je naam met CV of LinkedIn-profiel naar Jill of solliciteer direct via onderstaand formulier!

 • Max. file size: 8 MB.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Jill van der Vorst

Jill van der Vorst

Recruiter

Ken jij een leuke nieuwe collega? Deel deze vacature!