Arjan - Teamleider bemiddeling

Arjan Drummen – Teamleider binnendienst

In 2017 ben ik bij NBG begonnen. Het eerste gesprek met operationeel manager Dirk-Jan Thissen maakte mij direct enthousiast. NBG bood mij de vrijheid om mijn ambities na te streven in een nieuw, jong en zeer gezellig team.

Ik ben Arjan Drummen, teamleider bemiddeling (commerciële binnendienst) bij NBG. In maart 2017 ben ik begonnen bij NBG als medewerker binnendienst. Het enthousiasme in het eerste gesprek van de operationeel manager Dirk-Jan Thissen maakte mij nieuwsgierig. Na het vervolggesprek was het voor mij duidelijk: ik kies voor NBG. Ik kreeg de vrijheid om mijn ambities na te streven in een nieuw, enthousiast en zeer gezellig team.

NBG heeft de verwachtingen uit het eerste gesprek waar gemaakt. In een korte periode heb ik me kunnen ontwikkelen tot teamleider van de binnendienst. Als teamleider zorg ik voor een goede balans binnen en buiten het team. Het geeft me dagelijks energie als ik zie dat collega’s zich op persoonlijk vlak en het team als geheel zich ontwikkelt.

Bij de afdeling bemiddeling wordt nauw samengewerkt met financieel adviseurs. Samen streven we naar een meer dan tevreden klant. Dit bereiken we onder andere door onze diensten in één keer goed uit te voeren en tijdig te leveren. Het is extra mooi als dit door de klant wordt erkend middels een goede review of bedankmail. Daarin wordt vaak zowel de adviseur als de bemiddelaar bij naam genoemd.

Ik heb me vanaf het begin zeer op mijn gemak gevoeld binnen NBG door de toegankelijkheid van de collega’s. Ook bij de directeur kun je gewoon het kantoor binnenlopen om vragen te stellen of even een praatje te maken. Als het een keer tegenzit staat iedere collega voor je klaar en wordt er van alle kanten naar een oplossing gezocht. De angel wordt er ondertussen met een lolletje van een van de collega’s uitgehaald.

Het is mooi om te zien dat er hard wordt gewerkt bij NBG, maar er altijd tijd is voor een lach. Het werken bij NBG kan ik zéker aanraden. In ons team zoeken we nog naar talenten in de binnendienst, zowel junior als senior. Word jij mijn nieuwe collega?

Heeft het verhaal van Arjan je enthousiast gemaakt? Kom werken bij NBG!