Niels van den Dool – Traineeship

Het leukste aan NBG is dat ze openstaan voor startende adviseurs. Tijdens het traineeship kreeg ik de mogelijkheid om mee te lopen en te leren van ervaren adviseurs. Daarna word je vrij snel los gelaten om het vak in de praktijk verder onder de knie te krijgen.

Ik krijg energie van de kennis en ervaring van collega’s die dag en nacht voor je klaar staan, maar ook van de leaseauto die je direct krijgt en de incentive waarvoor je net even harder wilt lopen.

Niels van den DoolHypotheekadviseur

NBG is een sales-gedreven organisatie, maar tijdens het traineeship staat je persoonlijke ontwikkeling voorop. Je leert het vak van A tot Z. Zo word je rustig opgeleid tot deskundig adviseur, waarbij je jezelf kan en mag zijn. Tijdens het traject is er veel aandacht voor de gespreksstructuur. Hier heb je zowel binnen als buiten de financiële dienstverlening profijt van.

De vrijheid die je al snel gegeven wordt, heb ik als erg prettig ervaren. De agendaplanning heb je bijvoorbeeld volledig in eigen hand. Dit straalt vertrouwen uit in jouw kunde als adviseur.

Ik krijg energie van de kennis en ervaring van collega’s die dag en nacht voor je klaar staan, maar ook van de leaseauto die je direct krijgt en de incentive waarvoor je net even harder wilt lopen. En niet te vergeten, de gezellige sfeer op het werk én tijdens de uitjes en borrels. Bij NBG werken verschillende ‘oude rotten’ in het vak, maar dat is tijdens deze gelegenheden niet te merken ;)

Heeft het verhaal van Niels je enthousiast gemaakt? Solliciteer als Trainee bij NBG!