Marcel van den Brand – Zelfstandig adviseur

Sinds 2016 ben ik zelfstandig adviseur bij NBG. Daarvoor was ik 15 jaar werkzaam als loondienst adviseur in de financiële dienstverlening. Ik liep toen al een tijd rond met het idee om als zelfstandig adviseur te beginnen. Toen NBG mij de mogelijkheid bood om dit op een goede manier in te vullen, heb ik de stap genomen. Ik ben dankbaar dat ik hierin alle vrijheid heb gekregen.

NBG biedt adviseurs veel vrijheid. Je kunt werken op je bestaande netwerk, maar indien gewenst kun je op ieder moment kwalitatieve leads of afspraken inkopen in jouw regio. Zo heb je altijd een goed gevulde agenda.

Marcel van den BrandZelfstandig adviseur

Inmiddels ben ik alweer een tijd werkzaam als zelfstandig adviseur en dit bevalt mij prima. Het is prettig om volledig vanuit huis te werken en mijn eigen tijd in te delen. Ik werk voornamelijk op mijn bestaande portefeuille. En kom ik afspraken tekort, dan kan ik kwalitatieve leads inkopen via NBG. Zo ben ik verzekerd van een continue aanvoer van potentiële klanten.

Het is dus óók voor adviseurs zonder, of met een beperkte klantenportefeuille, interessant om bij NBG aan de slag te gaan. En laat je als zelfstandig adviseur zien dat je uit het juiste hout gesneden bent, dan zijn er ook mogelijkheden op de bestaande portefeuille van NBG te werken.

NBG biedt zelfstandig adviseurs alle mogelijkheden, ondersteuning en vrijheid. Zelfstandigheid betekent echter ook zelf initiatief nemen en doorzettingsvermogen tonen. Als je eenmaal je draai hebt gevonden, dan ligt er zeker een mooie toekomst bij NBG voor je in het verschiet.

Binnen NBG heerst een prettige bedrijfscultuur. Veel adviseurs zijn hierdoor al decennia verbonden aan het bedrijf. Ook is NBG is onderdeel De Veldsink Groep. Dit grote familie bedrijf met haar oorsprong in Nuenen (bij Eindhoven) bestaan al meer dan 40 jaar. Al met al een stabiele basis.

Heeft het verhaal van Marcel je enthousiast gemaakt? Sluit je aan bij NBG als zelfstandig adviseur!