Jeroen van Grinsven – Hypotheekadviseur

Wat ik super leuk vind aan het zijn van hypotheekadviseur bij NBG, is dat ik klanten thuis bezoek. Een goed adviesgesprek aan de keukentafel; persoonlijker kan haast niet. En overdag ben ik druk in de weer om mijn adviezen verder uit te werken.

Bij NBG heb ik veel vrijheid en werk ik veel zelfstandig. Maar wanneer ik even wil sparren, dan staat er altijd een collega adviseur voor me klaar. NBG is een professionele partij met een resultaatgerichte aanpak waar groei en ontwikkeling centraal staat. Zo zijn er regelmatig trainingen waar je weer nieuwe dingen kunt leren.

Jeroen van GrinsvenHypotheekadviseur

Ik kan zelf mijn werkdag indelen en dit geeft veel vrijheid. Toch sta je er bij NBG niet alleen voor. Mocht je een lastige hypotheekconstructie hebben, dan is er altijd wel een collega die je snel verder kan helpen. Samen zijn we sterk!

NBG is een ‘platte’ no nonsense organisatie. We doen waar we goed in zijn: de klant voorzien van het best passende advies en in het hele hypotheektraject volledig ontzorgen.

Ondanks dat ik veel vanuit huis werkt, is er voldoende gelegenheid om mijn collega’s persoonlijk te ontmoeten. De ene keer is dit vak gerelateerd tijdens een salesmeeting, de andere keer voor wat (Brabantse) gezelligheid op de jaarlijkse personeels-BBQ.

Heeft het verhaal van Jeroen je enthousiast gemaakt? Solliciteer nu als Hypotheekadviseur bij NBG!