Gioia Oberhollenzer – Adviseur particuliere verzekeringen

Ik ben werkzaam bij NBG als Adviseur particuliere verzekeringen. Het is een veelzijdige functie waarin ik veel direct contact met klanten heb. Ik adviseer een passend product en ben de schakel tussen verzekeraar en klant. In mijn functie is geen dag hetzelfde en leer ik nog elke dag bij.

Met een hecht team behandelen we uiteenlopende vraagstukken van klanten. Het is mooi om samen tot een oplossing te komen zodat de klant echt verder kan. De waardering die je dan van klanten krijgt, maakt het werk echt leuk.

Gioia OberhollenzerAdviseur particuliere verzekeringen

Werken bij NBG vind ik enorm prettig omdat de lijnen kort zijn en je mogelijkheden krijgt om je door te ontwikkelen. Ik ben begonnen bij NBG met een zorg-achtergrond en wist niets van verzekeringen. Uiteraard was ik al wel enorm klantvriendelijk en klantgericht, en daarom gaf NBG mij de mogelijkheid om mezelf in korte tijd om te scholen naar de financiële sector middels diverse opleidingen.

Ik ben zeer goed begeleid in het traject en was hierdoor vrij snel zelfstandig werkzaam in de functie. NBG investeert in zijn werknemers en kijkt voornamelijk naar je kwaliteiten als persoon. De organisatie is plat waardoor iedereen gemakkelijk contact met elkaar heeft en dit brengt een fijne werksfeer met zich mee. Het team waar ik onderdeel van uit maak, is gezellig en er wordt hard gewerkt voor onze klanten. We motiveren en helpen elkaar waar nodig, en op zijn tijd is humor zeer welkom.

Het werk ervaar ik als zeer divers omdat je verschillende taken hebt binnen de functie en daardoor is een werkdag nooit saai. Elke dag leer ik weer nieuwe dingen door de verschillende vragen van klanten die we oplossen, ik denk dat je in deze functie nooit uitgeleerd bent. Je komt altijd wel nieuwe dingen tegen en dat maakt het juist super uitdagend.

Als jij klanten een top ervaring wil geven door ze goed te adviseren binnen de verzekeringsbranche dan verwelkomt ons team je graag als nieuwe collega!

Heeft het verhaal van Gioia je enthousiast gemaakt? Solliciteer nu als Adviseur particuliere verzekeringen bij NBG!