Arjan Drummen – Manager Business Development

In 2017 ben ik bij NBG begonnen. Het eerste gesprek met operationeel manager Dirk-Jan Thissen maakte mij direct enthousiast. NBG bood mij de vrijheid om mijn ambities na te streven in een nieuw, jong en zeer gezellig team.

Ik ben bij NBG begonnen als Hypotheekbemiddelaar. Al snel heb ik mij dankzij NBG doorontwikkeld tot Teamleider bemiddeling en kort geleden heb ik weer een stap mogen maken. Dit bevestigd dat NBG investeert in de groei en doorontwikkeling van onze collega’s.

Arjan DrummenManager Business Development

Ik ben Arjan Drummen, Manager Business Development bij NBG. In maart 2017 ben ik begonnen bij NBG als Hypotheekbemiddelaar. Het enthousiasme in het eerste gesprek van de operationeel manager Dirk-Jan Thissen maakte mij nieuwsgierig. Na het vervolggesprek was het voor mij duidelijk: ik kies voor NBG. Ik kreeg de vrijheid om mijn ambities na te streven in een nieuw, enthousiast en zeer gezellig team.

Ik heb me vanaf het begin zeer op mijn gemak gevoeld binnen NBG door de toegankelijkheid van de collega’s. Ook bij de directeur kun je gewoon het kantoor binnenlopen om even een praatje te maken.

NBG heeft de verwachtingen uit het eerste gesprek waar gemaakt. In een korte periode heb ik me kunnen ontwikkelen tot teamleider van de binnendienst. Als teamleider zorgde ik voor een goede balans binnen en buiten het team. Het gaf me energie als ik zag dat collega’s zich op persoonlijk vlak en het team als geheel zich ontwikkelde.

Sinds begin 2021 heb ik de stap gemaakt naar Manager Business Development. Ik houd me bezig met het optimale uit de samenwerking te halen met onze bestaande businesspartners en op zoek te gaan naar nieuwe businesspartners en nieuwe initiatieven in de markt waarmee we als NBG kunnen groeien.

Het is mooi om te zien dat er hard wordt gewerkt bij NBG, maar er altijd tijd is voor een lach of op vrijdag voor een borrel. Het werken bij NBG kan ik zéker aanraden. Word jij mijn nieuwe collega?

Heeft het verhaal van Arjan je enthousiast gemaakt? Kom werken bij NBG!