Maak kennis met jouw nieuwe collega’s

Wanneer je gaat solliciteren bij NBG wil je natuurlijk weten wie je nieuwe collega’s worden. Hieronder stellen een aantal medewerkers zich aan je voor. Hun verhalen geven een goed beeld van hoe het is om te werken bij NBG. Enthousiast geworden? Bekijk onze vacatures en laat van je horen!

Financieel planner

Ben jij die (eigenwijze) vakspecialist die het een uitdaging vindt om ieder advies naadloos aan te laten sluiten op de wensen van de klant? Overzie jij snel het brede financiële plaatje en wil jij graag bijdragen aan onze ambitieuze adviesorganisatie?
8 oktober 2021 10:43:04/door Thomas Reer

Hypotheekbemiddelaar

Wil jij je ontwikkelen tot hypotheekspecialist en een sterke sparringpartner worden voor onze hypotheekadviseurs? Ben jij daarnaast servicegericht en heb jij kwaliteit hoog in het vaandel staan? Dan is deze rol een mooie eerste of nieuwe stap in jouw carrière!
4 juni 2021 09:40:59/door Thomas Reer

Hypotheekcoördinator (Den Haag)

Vanwege een snelle groei van ons franchise kantoor in de regio Den Haag zijn wij op zoek naar enthousiaste collega's die ons team willen versterken. Ben jij een service en prestatiegericht en in het bezit van WFT basis? Dan is deze vacature een mooie stap in jouw carrière!
3 juni 2021 14:29:20/door Thomas Reer

Adviseur particuliere verzekeringen

Geven klantcontact en het onderhouden van een goede klantrelatie je veel energie? Wil jij alles weten over schadeverzekeringen en ervoor zorgen dat door jouw toedoen klanten steeds de best passende schadeverzekering sluiten?
1 juni 2021 08:25:22/door DHvV

Traineeship financieel adviseur

Je staat aan de start van je carrière en je hebt grootse plannen. Dat je vol ambitie zit is duidelijk, maar wat je precies wil gaan doen, is nog de vraag. Herken jij jezelf hierin? Dan komen we graag met jou in contact!
31 juli 2020 07:40:48/door Thomas Reer

Zelfstandig adviseur

Met een alsmaar veranderende markt en striktere regelgeving moet je als zelfstandig adviseur steeds weer nieuwe obstakels nemen. Wij ontzorgen je daarom graag met onze nieuwe formule voor zelfstandigen.
30 juli 2020 09:32:15/door DHvV

Bijbaan klantenservice

Ben jij klantgericht, vriendelijk en wil jij meedraaien in een groeiende organisatie? Misschien is Bijbaan Klantenservice wel iets voor jou. Lees snel verder!
9 juli 2020 12:06:54/door Thomas Reer

Hypotheek adviseur

Jij bent een adviseur in hart en nieren. Je bent helemaal voor persoonlijk klantcontact en je gedijt het beste bij veel vrijheid. Hebben wij het hier over jou?
5 juli 2020 09:34:02/door DHvV