NBG-traineeship

Je staat aan de start van je carrière. Dat je vol ambitie zit is duidelijk, maar wat je precies wil gaan doen, is nog de vraag. Jíj leert het snelst door hét gewoon te gaan doen. Je bent ondernemend, legt makkelijk contact en je staat open voor een nieuwe uitdaging. Lijkt dit op jóuw lijf geschreven? Maak kennis met NBG!

de job

In ons traineeship word jij opgeleid tot financieel adviseur. Je start met het behalen van je Wft-diploma’s. Daarnaast word je gecoacht door een ervaren talentmanager die goed op de hoogte is van alle wet- en regelgeving. Ook de ‘fijne kneepjes’ van het salesvak brengt hij je bij. Er is veel aandacht voor het gebruiken van een bepaalde gespreksstructuur, die je veel houvast geeft in je adviesgesprekken. 

De eerste maand volg je een intensief inwerkprogramma op ons kantoor in Eindhoven. Terwijl je leert, ga je direct ook klantaanvragen ‘lopen’. Hier deins je niet voor terug. Je bent gedreven om jezelf steeds verder te verbeteren. 

Uiteindelijk werk je fulltime, met af en toe een training, want op de werkvloer leer je het meest. 

Wanneer het adviseren je goed afgaat en je laat zien dat je uit het juiste hout bent gesneden, krijg je al snel veel vrijheid om ‘zelfstandig’ vanuit huis te gaan werken. 

jouw team

Momenteel bestaat het team uit 20 loondienst en 30 zelfstandige adviseurs. Wij willen komend jaar uitbreiden naar 25 loondienst en 50 zelfstandig adviseurs. Maandelijks tref je jouw collega’s tijdens centraal georganiseerde meetings. Hierbij sparren jullie over de laatste marktontwikkelingen en worden je commerciële vaardigheden verder ontwikkeld. Via telefoon en WhatsApp weten jullie elkaar ook te vinden om klantcasussen te bespreken.

dit bieden wij jou

  • Een vliegende start in je carrière bij een succesvolle en groeiende adviesorganisatie;
  • Een uitstekend basissalaris tussen de 2500 en 5200 euro;
  • 25 vakantiedagen 
  • Een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. pensioenregeling en collectieve kortingen op zorg- en schadeverzekeringen;
  • Eenmaal aan het werk dan bieden we jou een aantrekkelijke bonusregeling en leaseauto;
  • Een volledig gefaciliteerde thuiswerkplek met een laptop, telefoon, printer en scanner;
  • Deelname aan de leergang ‘persoonlijk leiderschap in sales’ gebaseerd op de methode van Richard van Kray; 
  • Vakinhoudelijke en vaardigheidstrainingen via de NBG Academy.

wat heb jij in huis?

Je hebt HBO werk- en denkniveau en je bent bereid veel energie te stoppen in een langdurig dienstverband. Met zowel je commerciële instelling als empathische vermogen zit het wel snor. Je bent communicatief, daadkrachtig en je hebt veel zin om jezelf verder te ontwikkelen door training-on-the-job. 

Ik krijg energie van de kennis en ervaring van collega’s die dag en nacht voor je klaar staan, maar ook van de leaseauto die je direct krijgt en de andere incentives, waardoor je net even harder wilt lopen.

Niels van den Dool - NBG-Trainee

is deze functie op jóuw lijf geschreven?

Mail of WhatsApp je naam met CV of LinkedIn-profiel.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Cherelle van Breemaat

Cherelle van Breemaat

Recruiter

ken jij een leuke nieuwe collega? deel deze vacature!

Een zonnige toekomst als zelfstandig adviseur.

Vul het formulier in en je krijgt de link om de brochure te downloaden direct in je mailbox.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.