Opleider/trainer

Wil jij je onze collega’s naar een hoger level tillen en een sterke sparringpartner zijn? Heb jij kennis en kwaliteit hoog in het vaandel staan? Dan is deze rol een mooie vervolgstap in jouw carrière!

de job

Als opleider bij NBG ben je verantwoordelijk voor het opleiden en verbreden van de kennis en vaardigheden van je collega’s. Jij gaat met kennis én plezier nieuwe collega’s klaarstomen voor hun job, en je huidige collega’s naar een hoger level tillen. Jij bent voor iedereen vraagbaak, sparringpartner en, waar nodig, mentor tegelijk.

Het is dus van belang dat je weet waar je het over hebt in ons vakgebied, hoe je voor ieder klantscenario de best mogelijke oplossing kunt vinden, hoe een hypotheekacceptatieproces verloopt en altijd op de hoogte bent van trends & ontwikkelingen binnen de branche. Je organiseert trainingen, kennissessies en geeft training-on-the-job. Externe opleidingen en trainingen coördineer je met onze afdeling P&O. Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar jouw ideeën over invulling van de rol.

jouw team

De functie opleider bestaat bij NBG nog niet. Je maakt dus geen onderdeel uit van een team maar je werkt wel steeds in nauw overleg met de managers en teamleiders van de diverse afdelingen. Daarnaast heb je veel contact met bijvoorbeeld geldverstrekkers zodat we alles wat we moeten weten van de diverse producten en acceptatiecriteria actueel in kaart hebben.

wat bieden wij jou

  • Werken bij een succesvolle adviesorganisatie die streeft naar verdere groei;
  • Goed carrièreperspectief;
  • Een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. pensioenregeling en collectieve kortingen op zorg- en schadeverzekering(en);
  • Flexibele werktijden;
  • Een online leeromgeving, de NBG Academy, om je eigen vakkennis te verbeteren en uit te dragen.

wat heb jij in huis?

Je hebt overtuigingskracht, inlevingsvermogen, je kunt goed luisteren en hebt een uitstekende verbale- en nonverbale communicatie. Je hebt gedegen vakkennis, leervermogen en goede didactische vaardigheden. Je bent representatief en weet anderen te enthousiasmeren, motiveren en stimuleren. Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Eindhoven, maar je vindt het niet erg om te reizen; onze adviseurs zijn woonachtig en werkzaam in heel Nederland.

Verder heb je;

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Bij voorkeur heb je minimaal twee jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
  • 32-40 uur per week beschikbaar.

is deze functie op jóuw lijf geschreven?

Mail of WhatsApp je naam met CV of LinkedIn-profiel.

  • Max. file size: 8 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cherelle van Breemaat

Cherelle van Breemaat

Recruiter

ken jij een leuke nieuwe collega? deel deze vacature!