Hypotheekadviseur

Jij bent een adviseur in ‘hart en nieren’. Je bent helemaal ‘voor’ persoonlijk contact en gedijt het beste bij veel vrijheid. Je daagt jezelf uit om voor ieder klantscenario de best mogelijke hypotheekoplossing te vinden. Resultaten, het behalen daarvan, zijn een belangrijke drijfveer. Hebben wij het hier over jou? Kom kennismaken met NBG!  

De job

Als hypotheekadviseur bij NBG werk je vanuit huis. Er komen dagelijks veel leads binnen via onze vergelijkingssites. Deze worden door onze afdeling klantcontact omgezet naar klantafspraken. 

Je agenda is altijd voor een groot deel gevuld. De klantaanvragen komen uit het hele land, dus je kunt je eigen postcodegebied ‘lopen’. Meestal vinden de afspraken bij de klant thuis plaats, op het moment dat het voor hen het beste uitkomt. 

De wensen, doelstellingen en financiële mogelijkheden van de klant inventariseer jij. Met je vakkennis zorg je voor een financieel advies dat volledig is afgestemd op zijn/haar situatie. Bij moeilijke casussen kun je altijd een van je andere ervaren collega’s raadplegen. Samen weet je immers meer. 

Nadat je het adviestraject hebt doorlopen en alle stukken compleet zijn, draag je het dossier over aan de afdeling bemiddeling. 

Uiteraard blijf je gedurende dit proces betrokken bij de voortgang. Samen met je collega van de binnendienst zorg je ervoor dat de hypotheek vlot en tijdig passeert. Een blije klant is het ultieme einddoel. 

Jouw team

Momenteel bestaat het team uit 20 loondienst en 30 zelfstandige adviseurs. Wij willen komend jaar uitbreiden naar 25 loondienst en 50 zelfstandig adviseurs. Maandelijks tref je jouw collega’s tijdens centraal georganiseerde meetings. Via telefoon en WhatsApp weten jullie elkaar ook te vinden om klantcasussen te bespreken.

Wat bieden wij jou

 • Werken bij een succesvolle adviesorganisatie die streeft naar verdere groei;
 • Uitstekend basissalaris tussen de 2500 tot 5200 euro;
 • Aantrekkelijke bonusregeling en leaseauto;
 • Een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. pensioenregeling en collectieve kortingen op zorg- en schadeverzekering(en);
 • Volledig gefaciliteerde thuiswerkplek met laptop, telefoon, printer en scanner;
 • Zelfstandig werken met veel vrijheid;
 • Deelname aan de leergang ‘persoonlijk leiderschap in sales’ gebaseerd op de methode van Richard van Kray; 
 • Permanent Actueel blijven met de NBG-academy;
 • Een warm welkom in de vorm van een intensief inwerkprogramma.

Wat heb jij in huis?

Je haalt je energie uit het behalen van resultaat. Je wilt ‘de beste’ zijn, maar verliest hierbij nooit het klantbelang uit het oog. Je bent pro-actief, ondernemend en je hebt goede communicatieve vaardigheden. 

Verder heb je:

 • Het Wft-diploma ‘Adviseur Hypothecair Krediet’ op zak (of sales ervaring en bereid om dit Wft-diploma op korte termijn te behalen);
 • 4 dagen en 2 avonden in de week beschikbaar voor afspraken bij de klant. 

Is deze functie op jóuw lijf geschreven?

Mail of WhatsApp je naam met CV of LinkedIn-profiel.

Hoe verder na je sollicitatie?

 1. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.
 2. Je maakt kennis met de direct leidinggevende.
 3. In een eventueel vervolggesprek doe je mee aan een kennistoets en assesment.
 4. Ervaar onze manier van werken en ontmoet jouw toekomstige collega’s tijdens een meeloopdag. 
 5. Wij doen je een voorstel om ons team te komen versterken. 

NBG is een ‘platte’ no-nonsense organisatie. We doen waar we goed in zijn: de klant voorzien van het best passende advies en in het hele hypotheektraject volledig ontzorgen. Ondanks dat ik veel vanuit huis werk, is er voldoende gelegenheid om mijn collega’s persoonlijk te ontmoeten. De ene keer is dit vak gerelateerd tijdens een salesmeeting, de andere keer voor wat (Brabantse) gezelligheid op de jaarlijkse personeels-BBQ.

Erik Nijssen - Hypotheek Adviseur

Maak kennis

Ken jij een leuke nieuwe collega? Deel deze vacature!

Download nieuwe perspectieven als zelfstandig adviseur brochure.

Vul het formulier in en je krijgt de link om de brochure te downloaden direct in je mailbox.