commercieel medewerker

Zie jij het helemaal zitten om hét verschil te mogen maken in een hypotheektraject? Ben jij een aanpakker en blink je uit in klantvriendelijkheid en pro-activiteit? 

de job

Na het advies ben jij het belangrijkste aanspreekpunt voor de klant. Jij weet alles over de administratieve afwikkeling van een hypotheek en het is voor zowel de klant als de adviseur duidelijk dat het dossier bij jou in goede handen is. 

Je completeert alle documenten, verzorgt aanvragen en hebt telefonisch contact met geldverstrekkers, verzekeraars en notarissen. Je krijgt veel vrijheid om je werkzaamheden op je eigen manier in te vullen.

Als commercieel medewerker werk je samen met verschillende hypotheekadviseurs die dagelijks meerdere afspraken hebben. Omdat deze vaak plaatsvinden op locatie bij de klant, werken onze adviseurs vanuit huis. 

Het is dus belangrijk dat je goed op elkaar ingespeeld raakt en dat je na verloop van tijd aan een half woord genoeg hebt.

Wanneer dossiers worden afgewezen of zaken vertraging oplopen, bijt jij je er zo in vast dat het je uiteindelijk wel lukt. Je laat je dus niet ontmoedigen, maar ziet dit echt als een uitdaging.

jouw team

Je komt te werken in een enthousiast team van 9 collega’s. Jullie werken voor een groot aantal financieel adviseurs en hoewel iedereen gekoppeld is aan bepaalde collega’s, werken jullie als één team samen.

wij bieden jou

 • Werken bij een succesvolle adviesorganisatie die streeft naar verdere groei;
 • Een uitstekend basissalaris;
 • 25 vakantiedagen;
 • Goed carrièreperspectief: vanuit deze functie zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden naar andere rollen binnen NBG;
 • Een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. pensioenregeling en collectieve kortingen op zorg- en schadeverzekering(en);
 • Flexibele werktijden;
 • Een warm welkom in de vorm van een intensief inwerkprogramma;
 • Deelname aan de leergang ‘persoonlijk leiderschap in sales’ gebaseerd op de methode van Richard van Kray; 
 • Je wordt opgeleid tot Certified Client Officer (CCO);
 • Een online leeromgeving, de NBG Academy, om je vakkennis te verbeteren.

wat heb jij in huis?

Om te beginnen ben je energiek en voortvarend. Je voelt je thuis in een commerciële omgeving. Het rondkrijgen van een hypotheek blijft een spannend traject voor een klant. Dit heb jij in je achterhoofd. Je maakt je hard voor een positieve uitkomst. Je bent een aanpakker, regelaar en je staat stevig in je schoenen. Je neemt niet alles wat er gezegd wordt ‘zomaar’ aan.

Je woont in (de omgeving van) Eindhoven. Daarnaast heb je:

 • HBO-werk- en denkniveau;
 • Een goed gevoel van binnen wanneer de hypotheek rond is én je klant blij.

Ervaring op het gebied van hypotheken is een pré, maar zeker geen vereiste. Wij investeren graag in ambitieuze mensen die het vak willen leren.

Het belangrijkste voor mij is om de hypotheekaanvraag voor de klant zo soepel en aangenaam mogelijk te laten verlopen. Als ‘relatief’ jong team gaan we voor mooie resultaten en halen we steeds het beste in elkaar naar boven. Het contact met collega’s is ontzettend prettig.

Chantal Joghi - Financieel Assistent

is deze functie op jouw lijf geschreven?

Mail of WhatsApp je naam met CV of LinkedIn-profiel.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Cherelle van Breemaat

Cherelle van Breemaat

Recruiter

ken jij een leuke nieuwe collega? deel deze vacature!

Een zonnige toekomst als zelfstandig adviseur.

Vul het formulier in en je krijgt de link om de brochure te downloaden direct in je mailbox.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.