Commercieel medewerker hypotheken

Zie jij het helemaal zitten om hét verschil te mogen maken in een hypotheektraject? Ben jij een aanpakker en blink je uit in klantvriendelijkheid en pro-activiteit?

de job

Na het advies ben jij het belangrijkste aanspreekpunt voor de klant. Jij weet alles over de administratieve afwikkeling van een hypotheek en het is voor zowel de klant als de adviseur duidelijk dat het dossier bij jou in goede handen is.
Je completeert alle documenten, verzorgt aanvragen en hebt telefonisch contact met geldverstrekkers, verzekeraars en notarissen. Je krijgt veel vrijheid om je werkzaamheden op je eigen manier in te vullen.

Als commercieel medewerker hypotheken werk je samen met verschillende hypotheekadviseurs die dagelijks meerdere afspraken hebben. Omdat deze vaak plaatsvinden op locatie bij de klant, werken onze adviseurs vanuit huis. Het is dus belangrijk dat je goed op elkaar ingespeeld raakt en dat je na verloop van tijd aan een half woord genoeg hebt. Wanneer dossiers worden afgewezen of zaken vertraging oplopen, bijt jij je er zo in vast dat het je uiteindelijk wel lukt. Je laat je dus niet ontmoedigen, maar ziet dit echt als een uitdaging.

 

jouw team

Je komt te werken in een enthousiast team van 9 collega’s. Als team werk je samen met de financiële adviseurs. Iedere coördinator hypotheken is gekoppeld aan bepaalde collega’s, maar je werkt als één team samen en zorgt zo voor de beste service voor de klant.

wat bieden wij jou

 • Werken bij een succesvolle adviesorganisatie die streeft naar verdere groei;
 • Goed carrièreperspectief;
 • Een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. pensioenregeling en collectieve kortingen op zorg- en schadeverzekering(en);
 • Flexibele werktijden;
 • Een warm welkom in de vorm van een intensief inwerkprogramma;
 • Een online leeromgeving, de NBG Academy, om je vakkennis te verbeteren.

wat heb jij in huis?

Om te beginnen ben je energiek en voortvarend. Je voelt je thuis in een commerciële omgeving. Het rondkrijgen van een hypotheek blijft een spannend traject voor een klant. Hier houd jij rekening mee en maakt je hard voor een positieve uitkomst. Je bent een aanpakker, regelaar en je staat stevig in je schoenen. Je neemt niet alles wat er gezegd wordt ‘zomaar’ aan.

Je woont in (de omgeving van) Eindhoven. Daarnaast heb je:

 • MBO+ of HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent bereid om de volgende Wft’s te behalen: Basis, Hypothecair krediet en Vermogen;
 • Ervaring in een vergelijkbare rol is een pré;
 • 32-40 uur per week beschikbaar.

is deze functie op jóuw lijf geschreven?

Mail of WhatsApp je naam met CV of LinkedIn-profiel.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Cherelle van Breemaat

Cherelle van Breemaat

Recruiter

ken jij een leuke nieuwe collega? deel deze vacature!

Een zonnige toekomst als zelfstandig adviseur.

Vul het formulier in en je krijgt de link om de brochure te downloaden direct in je mailbox.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.