Arjan Drummen – Kwaliteitscoördinator

In 2017 ben ik bij NBG begonnen. Het eerste gesprek met operationeel manager Dirk-Jan Thissen maakte mij direct enthousiast. NBG bood mij de vrijheid om mijn ambities na te streven in een nieuw, jong en zeer gezellig team.

Al vanaf de start kreeg ik de vrijheid om mijn werkzaamheden naar eigen inzicht in te vullen en om mijn werktijden te bepalen. Daarnaast heb ik me binnen enkele jaren kunnen ontwikkelen tot kwaliteitscoördinator.

Binnen NBG is veel aandacht voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Als kwaliteitscoördinator draag ik hieraan bij door de processen, de service en de organisatie te optimaliseren. Het einddoel is een meer dan tevreden klant. Hiervoor moeten we onze diensten in één keer goed uitvoeren en tijdig leveren. Met goed opgeleide mensen op de juiste plek en door constant bezig te zijn met optimalisatie van de processen, lukt dit ons (bijna) altijd.

Ik voel me zeer op mijn gemak door de toegankelijkheid van mijn collega’s. Ook bij de directeur kun je gewoon het kantoor binnenlopen om vragen te stellen of een praatje maken. Als het even tegenzit staan er altijd collega’s voor je klaar. Samen wordt naar een oplossing gezocht en ondertussen wordt de angel er met een lolletje uit gehaald. Het is mooi om te zien dat er hard wordt gewerkt bij NBG, maar dat er ook tijd is voor een lach.

NBG heeft de verwachtingen uit het eerste gesprek meer dan waar gemaakt.

‘Het is mooi om te zien dat er hard wordt gewerkt bij NBG,
maar dat er ook tijd is voor een lach’

Een zonnige toekomst als zelfstandig adviseur.

Vul het formulier in en je krijgt de link om de brochure te downloaden direct in je mailbox.